تاریخ انتشار : یکشنبه 21 تیر 1405 - 9:17
1 بازدید
کد خبر : 9800

پست برق موقت ۱۳۲ کیلوولت تشان در شهرستان بهبهان به بهره‌برداری رسید

پست برق موقت ۱۳۲ کیلوولت تشان در شهرستان بهبهان به بهره‌برداری رسید

آفتاب زاگرس،معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان از بهره‌برداری پست برق موقت ۱۳۲ کیلوولت تشان در شهرستان بهبهان خبر داد و گفت: این طرح به عنوان یک از طرح‌های حیاتی صنعت برق، باهدف عبور موفق از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۵ وارد مدار بهره‌برداری شد. به گزارش آفتاب زاگرس به نقل از ایرنا احمدرضا

آفتاب زاگرس،معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان از بهره‌برداری پست برق موقت ۱۳۲ کیلوولت تشان در شهرستان بهبهان خبر داد و گفت: این طرح به عنوان یک از طرح‌های حیاتی صنعت برق، باهدف عبور موفق از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۵ وارد مدار بهره‌برداری شد.

به گزارش آفتاب زاگرس به نقل از ایرنا احمدرضا بخشی در این خصوص اظهار کرد: این پروژه شامل احداث یک دستگاه ترانسفورماتور۵۰ مگاولت‌آمپری و چهار فیدر خروجی ۳۳ کیلوولت است که عملیات ساختمانی، تامین تجهیزات، نصب، تست و راه‌اندازی آن با موفقیت به پایان رسیده و اکنون در مدار بهره برداری قرار دارد.

وی با بیان اینکه این طرح از پروژه‌های اولویت‌دار و حیاتی وزارت نیرو برای تامین برق پایدار در پیک مصرف تابستان ۱۴۰۵ به شمار می رود، افزود: برای اجرای این طرح بیش از یک هزار و ۶۷ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای خوزستان تصریح کرد: بهره برداری از پست برق موقت تشان، نقش موثری در افزایش پایداری شبکه، ارتقای کیفیت ولتاژ و تامین برق مطمئن مشترکان شهرستان‌های بهبهان و لیکک در استان کهگیلویه و بویراحمد خواهد داشت.

وی همچنین با اشاره به برنامه جمع آوری پست برق لیکک گفت: با بهره برداری از پست موقت تشان، تامین برق منطقه با کیفیت و قابلیت اطمینان بیشتری انجام شده و زمینه ارتقای پایداری شبکه انتقال برق فراهم می شود.

بخشی در پایان ضمن دعوت از مردم جهت پیوستن به پویش « یک کولر کمتر، قرار همدلی»، خاطر نشان کرد: با همراهی وزارت نیرو و شرکت توانیر اقدامات لازم جهت توسعه شبکه برق و تامین برق تابستان صورت گرفته اما عبور موفق از روزهای اوج مصرف، همچنان نیازمند همراهی مردم در مدیریت مصرف برق است.

پیش از این نیز مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان اعلام کرده بود که پست برق ۱۳۲ کیلوولت GIS دورق شادگان با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر از پروژه‌های حیاتی ابلاغی وزارت نیرو جهت گذر از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۵ برق‌دار شد.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نمایش مجوز رسمی ارشاد اسلامی

فرهنگی

اخبار سیاسی

ای رسانه