تاریخ انتشار : یکشنبه 3 فروردین 1404 - 10:28
1116 بازدید
کد خبر : 8095

دیدار مدیرکل نوسازی مدارس کهگیلویه وبویراحمد بافرماندار بهمئی

دیدار مدیرکل نوسازی مدارس کهگیلویه وبویراحمد بافرماندار بهمئی

آفتاب زاگرس؛سید رضا حسینی نیک مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه معاونت پشتیبانی این اداره کل جهت بازدید از مدارس در حال ساخت، وارد شهرستان بهمئی شد.حسینی نیک با فرماندار شهرستان بهمئی دیدار کرد.لطف الله ایرمی در دیدار با مدیر کل نوسازی، گفت: انقلابی که در سه سال

آفتاب زاگرس؛سید رضا حسینی نیک مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه معاونت پشتیبانی این اداره کل جهت بازدید از مدارس در حال ساخت، وارد شهرستان بهمئی شد.حسینی نیک با فرماندار شهرستان بهمئی دیدار کرد.لطف الله ایرمی در دیدار با مدیر کل نوسازی، گفت: انقلابی که در سه سال گذشته در مدارس شهرستان بهمئی در کنار تلاش های خستگی ناپذیر مدیریت آموزش و پرورش شهرستان به وجود آمده، زمینه ساز آن اداره کل نوسازی و مدیر کل محترم است.
وی افزود: با توجه به این انقلابی که ماحصل تلاش ها و زحمات بسیار آموزش و پرورش شهرستان و اداره کل نوسازی بوجود آمده، توقعات مردم و انتظارات آنها بسیار بالاتر است، چرا که این مردم شایسته ی بهترین خدمات هستند.ایرمی ادامه داد: با تلاش و به سرانجام رساندن پروژه‌هایی که در سال گذشته برای شهرستان انجام داده اید، ایمان داریم که برای سال جدید سایر کمبودات را هم رفع نمایید.

سید رضا حسینی نیک مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هم در این دیدار گفت: در سال جدید تصمیم داریم چندین فضای آموزشی به فضاهای آموزشی شهرستان اضافه کنیم.وی افزود: شهرستان بهمئی جزو گرمترین شهرستان هاست و به نسبت سایر شهرستان های استان نیاز به وسایل سرمایشی بیشتری دارد و ما برای ورود تجهیزات سرمایشی به مدارس شهرستان بهمئی کوتاهی نخواهیم کرد.حسینی نیک در پایان گفت: تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا مدارس شهرستان را به بهترین شکل ممکن تجهیز نماییم.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان هم در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از نگاه مدیر کل نوسازی به مدارس شهرستان، گفت: بخش زیادی از انقلاب به وجود آمده در قسمت تجهیزات مدارس شهرستان مرهون تلاش ها و پیگیری ها مدیر کل محترم نوسازی است که از این بابت نهایت تقدیر و تشکر را داریم.فرح بخش: در جاهایی از مناطق شهرستان نیازمند فضاهای آموزشی جدید هستیم که از مدیر کل محترم نوسازی درخواست داریم نسبت به ایجاد فضای آموزشی جدید همچون گذشته همت ویژه ای به خرج دهند.وی در پایان گفت: با نگاه مثبت و دلسوزانه ای که مدیر کل محترم نوسازی به شهرستان بهمئی دارند، امید داریم که بتوانیم نواقصات و کمبودات مدارس را در آینده مرتفع نماییم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نمایش مجوز رسمی ارشاد اسلامی

فرهنگی

اخبار سیاسی

ای رسانه