مسئول حراست آموزش و پرورش شهرستان بهمئی منصوب شد

آفتاب زاگرس؛آیین تودیع و معارفه مسئول حراست اداره آموزش و پرورش شهرستان بهمئی در دفتر مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان با حضور جلال محمدی مسئول فناوری حراست اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد و همچنین محسن جمشیدی مسئول حراست فیزیکی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، مدیر آموزش
آفتاب زاگرس؛آیین تودیع و معارفه مسئول حراست اداره آموزش و پرورش شهرستان بهمئی در دفتر مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان با حضور جلال محمدی مسئول فناوری حراست اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد و همچنین محسن جمشیدی مسئول حراست فیزیکی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهمئی و کارکنان اداری این اداره برگزار گردید.مسعود فرح بخش مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهمئی در ابتدای این مراسم ضمن عرض خیر مقدم گفت: امروز می خواهیم مسئول یکی از حساس ترین پست ها را در اداره آموزش و پرورش شهرستان معارفه کنیم. وی گفت: با توجه به حساسیت ویژه ای که در پست حراست وجود دارد و همچنین فیلترهایی که برای معرفی شخص مسئول در این پست نیاز است، باعث شد که معرفی این شخص به طول بینجامد.فرح بخش در مورد مسئول اسبق این سمت گفت: آقای مدیری در مدت ۸ سال که مسئول حراست این اداره را بر عهده داشت بسیار مردمدار بودند و جامعه ی فرهنگی شهرستان و همچنین مقامات مسئول در این سمت از وی رضایت مندی ویژه ای داشتندوی گفت: حراست به عنوان یک قلب در مجموعه ی هر اداره ای می باشد و اولین انتظاری که از مسئول حراست اداره داریم این است که پاسداری و مراقبت از حریم جامعه فرهنگی و حریم جامعه دانش آموزی را مد نظر خود قرار دهد.وی گفت: همیشه برای معرفی نیروی حراست به تمامی آحاد جامعه فرهنگی نگاه می کردم و کاری به شخص خود نداشته و ندارم.مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهمئی در پایان صحبت های خود گفت: انتظار داریم که مسئول حراست رازداری را پیشه ی کار خود قرار دهد و به نظر بنده شرط سربلندی یک مسئول حراست، رازداری است.
در ادامه جلال محمدی مسئول فناوری حراست اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با تقدیر و تشکر از مجموعه آموزش و پرورش شهرستان بهمئی و در راس آن مدیریت این اداره در مورد برگزاری این آیین گفت: مهدی مدیری یکی از نیروهای توانمند شهرستان بهمئی است و در طول دوران تصدی این مسئولیت در بین دستگاههای اجرایی بهترین نیروی حراست بودند.وی همچنین در مورد نیروی جدید حراست اداره آموزش و پرورش شهرستان بهمئی گفت: همچنین آقای جهاندیده از نیروهای خوشنام و خانواده دار هستند که امیدواریم در این سمت موفق باشند.محمدی در ادامه گفت: فردی که در سمت حراست اداره قرار میگیرد باید انعطاف پذیر باشد و هدف آن فقط مچ گیری نباشد بلکه باید مردم دار باشد و از ظرفیتهای موجود به خوبی استفاده کند.وی در پایان گفت: راستگویی، صداقت و امانتداری مهمترین وظیفه یک نیروی حراست خواهد بود.در پایان این مراسم از زحمات چند ساله مهدی مدیری تقدیر و مهدی جهاندیده به عنوان مسئول حراست اداره آموزش و پرورش شهرستان بهمئی معارفه شد.
گفتی است مهدی جهاندیده با ۱۷ سال سابقه، دارای مدرک فوق لیسانس تاریخ، ده سال سابقه تدریس در حوزه و دانشگاه و دبیر دبیرستان نمونه شهرستان را در کارنامه کاری خود دارد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰