تاریخ انتشار : سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 - 10:21
815 بازدید
کد خبر : 6186

منتخب گچساران و باشت دست به قلم شد +اسناد

منتخب گچساران و باشت  دست به قلم شد +اسناد

آفتاب زاگرس،پیگیری افزایش پروازهای فرودگاه گچساران، مکاتبه با وزیر بهداشت در خصوص وضعیت امکانات درمانی گچساران و باشت، پیگیری انتقال حساب‌های بانکی پتروشیمی‌های اتیلن و پلیمر به گچساران، پیگیری اتمام مجتمع بزرگ فرهنگی-هنری گچساران و توصیه‌ای به استاندار برخی از مکاتبات غلامرضا تاج‌گردون است. پیگیری افزایش پروازهای فرودگاه گچساران برادر گرامی جناب آقای مهندس کمالی

آفتاب زاگرس،پیگیری افزایش پروازهای فرودگاه گچساران، مکاتبه با وزیر بهداشت در خصوص وضعیت امکانات درمانی گچساران و باشت، پیگیری انتقال حساب‌های بانکی پتروشیمی‌های اتیلن و پلیمر به گچساران، پیگیری اتمام مجتمع بزرگ فرهنگی-هنری گچساران و توصیه‌ای به استاندار برخی از مکاتبات غلامرضا تاج‌گردون است.
پیگیری افزایش پروازهای فرودگاه گچساران
برادر گرامی جناب آقای مهندس کمالی
مدیر عامل محترم شرکت نفت و گاز گچساران
با سلام و احترام
با توجه به اینکه در مصاحبه های اخیر و مذاکره حضوری اعلام بر راه اندازی پروازهای جدید و همچنین سوخت رسانی فرمودید از آنجا که نیازمند اطلاعات توافقی قطعی برای مذاکره با دیگر ایرلاین ها و سازمان هواپیمایی می باشد خواهشمند است با قید آنی توافقات جدید قطعی پروازها و سوخت رسانی را به اینجانب اعلام فرمایید.
پیشاپیش از تسریعی که در ارسال پاسخ مبذول میفرمایید تشکر می شود.

…………
مکاتبه با وزیر بهداشت در خصوص وضعیت امکانات درمانی گچساران و باشت
برادر ارجمند جناب آقای دکتر عین‌الهی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با سلام و احترام
ابتدا پیشاپیش از تصدیع اوقات پوزش طلبیده و از دستور مساعدی که برای رفع مشکلات و پیشنهادات مطروحه مبذول می‌فرمایید تشکر می‌شود.
به استحضار می‌رساند شهرستان‌های گچساران و باشت با بیش از ١۵٠ هزار نفر جمعیت در سنوات گذشته نه‌چندان دور، تنها دارای یک بیمارستان بسیار فرسوده بوده (بیمارستان شهید رجایی) که همین بیمارستان و دو شهرستان مذکور فاقد هر نوع امکانات ضروری از قبیل سی‌تی‌اسکن، ام‌.آر‌.آی، کلینیک، رادیولوژی، ای.سی.یو مناسب و… بود که با عنایت ویژۀ نظام مقدس جمهوری اسلامی در طی سنوات گذشته شاهد تحول بسیار قابل‌توجهی از حیث زیرساخت برای برداشتن گامی اساسی در جهت نقش‌آفرینی این بخش و شهرستان در توسعۀ منطقه و جنوب بودیم.
برخی اقدامات انجام‌‍شده در گذشته و تنگناهایی که ان‌شاءالله با دستور ویژۀ جنابعالی مجدد احیا و اصلاح خواهد شد همراه پشنهادات به شرح زیر تقدیم می‌گردد.
• برخی از اقدامات اساسی انجام‌شده:
* در اواسط دهۀ هشتاد طرحی تحت عنوان جایگزین بیمارستان شهید رجایی در قانون بودجه درج شد که در یکی از سفرهای دولت جناب دکتر احمدی‌نژاد اجرای این طرح به شرکت نفت محول گردید. با تأخیر نسبتاً قابل‌توجهی این طرح در سال ١٣٩۶ به بهره‌برداری رسید و با برنامه‌ریزی دانشگاه و وزارت بهداشت این بیمارستان مجهز به نام «بیمارستان حضرت بی‌بی‌حکیمه(س) نامگذاری و تبدیل به «بیمارستان مادر و کودک» شد و متعاقباً مرکز مجهز ای.وی.اف در این بیمارستان راه‌اندازی شد.
* در سال ١٣٩٢ با استفاده از ظرفیت موجود در قانون بودجه، بیمارستان جدیدی کلنگ‌زنی شد (بیمارستان نرگسی) و در سال ١۴٠٠ افتتاحیه اولیه و سپس تجهیز گردید.
* طبق توافقات اولیه، مقرر گردیده بود با صدور مجوزات مربوطه به روش‌های هیأت‌امنایی این بیمارستان مجهز با کمترین فشار به بخش دولتی، تبدیل به بیمارستان تخصصی شده و با چنین اقدامی بیمارستان قدیمی شهید رجایی که مجهز به مرکز سی‌تی‌اسکن و ام.آر.آی (اگرچه سال‌هاست این مرکز فاقد کارایی مناسب است) شده بود تبدیل به مرکز تروما و جنرال شود تا
با این تقسیم‌بندی، هر سه بیمارستان دارای کاربری و کاربرد مناسب شده و از اتلاف منابع جلوگیری شود.
* بیمارستان متعلق به شرکت نفت در حال احداث و ان‌شاءالله در سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.
* بیمارستان ٣٢ تختخوابی باشت به بهره‌برداری رسیده است.
* پلی‌کلینیک تأمین اجتماعی گچساران نیز احداث و به بهره‌برداری رسید.
* کلینیک‌های تخصصی در دو شهرستان به بهره‌برداری رسیده یا در حال احداث هستند.
تمامی این اقدامات به سویی می‌رفت که بالاترین خدمات به مردم ارائه شده و متعاقب آن پس از مجوز مرکز آموزشی سلامت، یک واحد مرکز آموزشی مناسب زیرمجموعه پزشکی نیز در این شهرستان مجوز داده شده و راه‌اندازی گردد.
اینک:
به هر علتی، آنچه که برنامه بود به دلیل مشکلات شدید مالی و شکاف بسیار بین منابع و مصارف این مراکز و عدم اتخاذ رویۀ واحد محقق نگردید و اکنون علی‌رغم تلاش تمامی کارکنان و مدیران شریف و دلسوز بخش بهداشت و درمان، وضع کنونی بسیار نامطلوب‌تر از گذشته یعنی قبل از راه‌اندازی این مراکز شده که شایستۀ این سیستم نیست و با راه‌اندازی این‌همه مجموعۀ مناسب ارائه خدمات به مردم در سطح حداقل و نامطلوب است.
• با توجه به نکات فوق، بیشنهادات زیر تقدیم می‌گردد و خواهشمندم دستور سریع و صریح برای حل مشکلات صادر فرمایید:
* برای استفادۀ مطلوب از مراکز و سرمایه‌های انجام‌شده دستور فرمایید دانشگاه علوم‌پزشکی استان در اسرع وقت و با هماهنگی معاونت‌های ذیربط، برنامۀ جامع توسعۀ منطقه و بخش را با پیشنهادات مشخص حداکثر ظرف مدت ١۵ روز تقدیم نموده و دستور اقدام صادر فرمایید.
* صدور دستور تبدیل بیمارستان نرگسی به بیمارستانی تخصصی و هیأت‌امنایی با وارد آمدن کمترین فشار مالی و انسانی به دانشگاه و تصویب چارت سازمانی این بیمارستان در کمترین زمان ممکن.
* تقویت و ارتقای بیمارستان حضرت بی‌بی‌حکیمه (مادر و کودک) به بیمارستان جامع زنان همراه با ارائه کلیه خدمات به بانوان و اصلاح متناسب چارت سازمانی آن برای تبدیل به مرکز ویژۀ آموزشی.
* تجهیز و تبدیل بیمارستان شهید رجایی به مرکز تروما و بیمارستان عمومی و جنرال.
* عملیاتی‌شدن توافق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نفت برای تأمین یکصد میلیارد تومان به‌منظور بازسازی این بیمارستان.
* استفاده و کاربری مناسب از بیمارستان شهرستان باشت.
* ارائه مجوزات مناسب برای بخش خصوصی مثل آنژیو در بیمارستان نرگسی.
* ارائه مجوز و تأمین ام.آر.آی برای شهرستان و یک دستگاه سی‌تی‌اسکن برای بیمارستانِ جدید حسب قول و توافق قبلی.
* زدودن وضعیت بسیار رقت‌بار نبودِ آمبولانس مجهز در این دو شهرستان که متأسفانه مورد تمسخر مردم و رسانه‌ها قرار گرفته است .
* ازسرگیری فعالیت اورژانس هوایی گچساران.
…………..
انتقال حساب‌های بانکی پتروشیمی‌های اتیلن و پلیمر به گچساران
برادر ارجمند جناب آقای دکتر علی‌عسکری
مدیرعامل محترم هلدینگ خلیج‌فارس
با سلام و احترام
ابتدا وظیفه خود می‌دانم از تلاش و حمایت‌های قابل تقدیر مجموعه مدیریتی هلدینگ درخصوص تکمیل و بهره‌برداری اتیلن گچساران و نیز اجرای طرح پلیمر و ان‌شاءالله حمایت‌های آتی برای طرح‌های پیش‌رو تشکر کنم. مستحضرید تنها بهرۀ مردم و منطقۀ گچساران و کهگیلویه‌وبویراحمد از اینگونه طرح‌ها علاوه بر اشتغال(که متأسفانه به هر دلیلی بهره‌برداری لازم صورت نگرفت) گردش جریان مالی این فعالیت‌ها در شعب بانکی گچساران بوده که با این گردش می‌توان چرخۀ مالی منطقه را رونق داد و تا حدودی آثار منفی این طرح‌ها از قبیل مشکلات زیست‌محیطی، آلایندگی، گرانی مسکن و زندگی را جبران کرد. تاکنون اقدامی برای انتقال کامل حساب‌های شرکت‌های زیرمجموعه(پتروشیمی گچساران و پلیمر) صورت نگرفته است و تصدیق می‌فرمایید انتقال کامل این حساب‌ها علاوه بر ادلۀ قانونی و حقوقی، منطق رفتار منصفانه و عدالت‌محوری دارد که سرلوحۀ اقدامات جنابعالی می‌باشد.
برای اثبات تأثیرگذاری این اقدام به چند آیتم آماری اشاره می‌کنم:
به‌عنوان مثال کل تسهیلات پرداختی تکلیفی و غیرتکلیفی یک بانک در گچساران (که به تنهایی بیش از ۵٠ درصد تسهیلات پرداختی کل بانک‌ها در سال ١۴٠٢ است) حدود ٣٢٠٠ میلیارد ریال می‌باشد که این عدد نسبتی از منابع آن بانک است که به دلیل محرومیت منطقه این نسبت بزرگ‌تر از یک است. با این توصیف، اگر فرض کنیم پتروشیمی اتیلن گچساران با ظرفیت ۶٠ درصد فعالیت کند به قیمت‌های امروز، گردش منابع درآمدی پتروشیمی در یک‌سال حدود ٢١۶٠٠٠ میلیارد ریال می‌شود (٣٢ برابر کل تسهیلات پرداختی کل بانک‌ها با توجه به مفرضات فوق) تصدیق می‌فرمایید حال که سهامداران محترم پتروشیمی از منافع بیکران این صنعت مهم بهره می‌برند حداقل انتظار مردم شریف این منطقه بهره‌گیری از این فرایند بدون هزینه برای پتروشیمی است و قطعاً نقش بسزایی در زندگی و رونق منطقه خواهد داشت.
خواهشمند است دستور عاجل بر انتقال حساب‌های پتروشیمی‌های گچساران و پلیمر و پیمانکاران مربوطه(در حد قراردادهای مرتبط) به بانک‌های گچساران صادر فرمایید.

………….
اتمام مجتمع بزرگ فرهنگی-هنری گچساران
برادر گرامی جناب آقای راستا
مدیرکل محترم راه و شهرسازی استان
برادر گرامی جناب درخشان
مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان
با سلام و احترام
همچنان‌که مستحضرید شهرستان گچساران دارای جوانان هنرمند بسیاری بوده که در طول سال‌های گذشته در سطح کشور و حتی خارج از کشور در زمینه‌های مختلف افتخار آفریدند و این در شرایطی است که این شهرستان فاقد حداقل امکانات مناسب بود.
برای پاسخ به این مجموعه افتخارات ارزشمند، مجتمع فرهنگی گچساران که در نوع خود بی‌نظیر بوده و دارای چندین سالن و امکانات فرهنگی بود در سنوات گذشته آغاز گردید و پیش‌بینی می‌شد با توجه به پیشرفت فیزیکی بسیار مطلوب طی سال‌های آغاز تا ١٣٩٨ این طرح نهایت در سال ١۴٠٠ به بهره‌برداری برسد و گوشه‌ای از نیازهای اجتماعی و فرهنگی منطقه و استان پاسخ داده شود.
متأسفانه این پروژه در طی سال‌های گذشته کاملاً متوقف و سرمایه‌گذاری انجام شده و بیت‌المال در حال اتلاف می‌باشد.
خواهشمند است ضمن اعلام دلیل عدم اجرا و نیز توقف پروژه، عوامل اتلاف منابع و برنامۀ اجرایی بهره‌برداری طرح اعلام گردد.

………………
توصیه به استاندار
به نام خدا امروز استاندار محترم استان در مراسم روز معلم در گچساران مطالبی فرمودند که بطور مکرر در رسانه ها و دوستان عزیزم طی پیامک اعلام فرمودند مخاطب سخنان ایشان اینجانب می باشد.
خواستم به استحضار عزیزان و هم استانیهای محترم برسانم؛
اول؛ یقینا نباید مخاطب مطالب ایشان که بنظر میرسید از سر عصبانیت گفته باشد، من باشم چرا که از بعد از انتخابات تاکنون توفیق دیدار و جلسه و همکلامی با ایشان را نداشتم که بخواهم درخواستی برای تغییر مدیران داشته باشم و شان منتخب مردم را بسیار فراتر از این میدانم چنین درخواست سخیفی از استاندار محترم داشته باشم.
دوم؛ یقینا منظور از بکار بردن کلمه دروغگو توسط ایشان، منتخب مردم و یا نماینده دیگر نقاط استان نمیباشد، چرا که ایشان خود را مقید به اخلاق و ادب و دین میداند و شاید منظورشان کسان دیگری بود که من نمیدانم چرا که من در صف اول ننشسته بودم.
سوم؛ ایشان تصدیق میفرمایند اینجانب بیش از هر کس دیگر مطلع و مقید بر تفکیک قوا و وظایف نماینده بوده و انشالله به محض آغاز بکار مجلس توان آن را خواهم داشت با استفاده از ابزارهای قانونی و نظارتی در جهت احقاق حقوق ملت، رعایت بیت المال، اجراء قانون اساسی به نحو مطلوب انجام وظیفه نمایم.
چهارم؛ حسب رهنمودهای مقام معظم رهبری قائل به این امر هستم دولت حاکم را همکار باشم برای زندگی بهتر مردم و عزت ایرانمان و بیان این اعتقاد و ادعا مانع از اجراء و استفاده از ابزار نظارتی مجلس نخواهد شد.
پنجم و توصیه آخر به استاندار محترم؛ این روزها مردم عزیز بیش از هر زمان دیگری تحت فشار هستند و هر لحظه یک حادثه و آسیب روح آنان را خدشه دار میکند. بجای بکار بردن این نوع مطالب در فضای مقدسی همچون تریبون روز معلم در نشست صمیمی به مخاطب خاص خود که احتمالا یک یا چند نفر بیشتر نباشد مطالبتان را گوشزد کنید تا بیش از این روان مردم آسیب نبیند.
آخر اینکه اگر نمیتوانیم باری از دوش مردم، دولت و رییس جمهور محترم که این روزها بیش از هر کس دیگری تحت فشار است برداریم باری اضافه نکنیم و سر جمع اینکه من خود را مخاطب فرمایشات نه چندان عالمانه و اخلاق مدارانه ایشان نمیدانم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نمایش مجوز رسمی ارشاد اسلامی

فرهنگی

اخبار سیاسی

ای رسانه