اصلاح نقاط پرحادثه شهرستان بهمئی+جزئیات
آفتاب زاگرس، مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز پروژه اصلاح نقاط پرتصادف مصوب سال ۱۴۰۱، اجرای واریانت، روشنایی و نصب نیوجرسی، قبر قیصر ۱ و ۲ در محور لیکک – بهبهان خبر داد.حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان در بازدید از پروژه اصلاح نقاط پر تصادف، اجرای واریانت،
آفتاب زاگرس، مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز پروژه اصلاح نقاط پرتصادف مصوب سال ۱۴۰۱، اجرای واریانت، روشنایی و نصب نیوجرسی، قبر قیصر ۱ و ۲ در محور لیکک – بهبهان خبر داد.حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان در بازدید از پروژه اصلاح نقاط پر تصادف، اجرای واریانت، روشنایی و نصب نیوجرسی در محور لیکک – بهبهان گفت: این مسیر ارتباطی طی سالهای گذشته تاکنون مشکلات زیادی را برای مردم شهرستان بهمئی، مسافران، گردشگران و خانوادهها ایجاد کرده است که زیانهای مالی و جانی زیادی را در پی داشته است.
پیمانجو افزود: به دلیل اینکه محور ارتباطی لیکک – بهبهان بهعنوان یکی از پرترددترین محورهای ارتباطی این شهرستان است، پروژهای جهت رفع اصلاح نقاط پرتصادف مصوب سال ۱۴۰۱ با مبلغ قرارداد بالغ بر ۷۴ میلیارد تومان منعقد شده است.
وی افزود: مشخصات پروژه مذکور شامل ۳۵ هزار و ۴۸۰ مترمربع تسطیح و رگلاژ بستر، ۵۰۰ مترمکعب ریزش برداری، ۹۳ هزار و ۵۲۶ مترمکعب خاکبرداری، ۱۱ هزار و ۷۵۶ خاکریزی، چهارهزار و ۷۰۱ مترمکعب زیر اساس و چهارهزار و ۵۲۵ مترمکعب اساس است که هشت دستگاه پل دالی دهانه دو متری و چهار دستگاه پل دالی دهانه سهمتری نیز احداث خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جاده استان در پایان خاطرنشان کرد: هزار و ۲۰۰ متر طول روشنایی محور، ۱۵ هزار و ۶۰۰ متر اجرای خطکشی، نصب تابلو و علائم در سه هزار و ۶۰۰ متر طول و ۸۸۸ مترمکعب تهیه و نصب نیوجرسی از دیگر مشخصات ذکر شده در قرارداد این پروژه است.
برچسب ها :آفتاب زاگرس ، اصلاح نقاط پرحادثه شهرستان بهمئی+جزئیات ، حمل و نقل ، راهدای
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰