خبر بد ؛خبری از باران در نیمه اول پاییز نیست

آفتاب زاگرس به نقل از بازار رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور گفت: انتظار داریم حداقل نیمه اول پاییز بارندگی ها کمتر از میانگین بلندمدت باشد و نیمه دوم انتظار داریم وضعیت بهتر شود. به گزارش آفتاب زاگرس به نقل از بازار، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران
آفتاب زاگرس به نقل از بازار رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور گفت: انتظار داریم حداقل نیمه اول پاییز بارندگی ها کمتر از میانگین بلندمدت باشد و نیمه دوم انتظار داریم وضعیت بهتر شود.
به گزارش آفتاب زاگرس به نقل از بازار، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در گفتگویی اظهار کرد: پیشبینیهای فصلی با عدم قطعیت بالایی همراه است و حدود صحت آن ۶۰ تا ۷۰ درصد است.
ضیاییان افزود: بر این اساس برای تابستان معمولا به صورت اقلیمی، هوای گرم را تا پایان مرداد ماه در کشور داریم اما پیش بینی ما این است که کل تابستان یک تا دو درجه بیشتر از وضعیت نرمال باشد.وی گفت: انتظار داریم حداقل نیمه اول پاییز بارندگی ها کمتر از میانگین بلندمدت باشد و نیمه دوم انتظار داریم وضعیت بهتر شود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور گفت: بارندگی های موثر و گسترده در پاییز با احتمال زیاد دیرتر از حالت معمول شروع میشود.
برچسب ها :آفتاب زاگرس ، پیش بینی ، خبر بد ؛خبری از باران در نیمه اول پاییز نیست ، ضیایان ، هواشناسی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 10 در انتظار بررسی : 10 انتشار یافته : ۰